• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Бойко: Національна ідея базується на сильній економіці

    Опубликовано: 2006-02-15 15:11:00

    "Об'єднуюча Україну ідея повинна базуватися на сильній економіці", – заявив у Дніпропетровську один із лідерів "Опозиційного блоку НЕ ТАК!", голова Республіканської партії України Юрій Бойко. Юрій Бойко також відзначив, що тільки виходячи з економічних реалій, варто визначати довгострокові перспективи держави.

    За його словами, у найближчі десять років Україну в Європейський Союз не візьмуть, тому що без сильної економіки Україна не потрібна в ЄС, а інтеграція на нерівних умовах не вигідна самій Україні. "Українська ідея не виникає на голому місці", – сказав лідер республіканців. Політик підкреслив, що кожний патріот повинен бути в першу чергу професіоналом. "На жаль, влада демонструє протилежні підходи. Приміром, коли Росія підняла мито на молокопродукти, наш уряд замість налагодження діалогу скликав прес-конференцію й прийнявся шукати чергових ворогів".

    Прес-служба Республіканської партії України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.