• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Саварин побував на Кіровоградщині

    Опубликовано: 2006-02-15 16:17:00

    14 лютого цього року у ході робочої поїздки на Кіровоградщину Михайло Саварин ознайомився з умовами технічного та побутового забезпечення роботи в службових приміщеннях працівників територіального управління та експертно-технічного центру. Відбулася зустріч з першим заступником голови Кіровоградської облдержадміністрації Анатолієм Ревенком, який очолює комісію з питань безпечної життєдіяльності населення області.

    Керівник взяв участь у роботі розширеного засідання технічної ради територіального управління, на якому розглядалися підсумки роботи теруправління в минулому році та обговорювалися основні питанння з удосконалення організації та ефективності наглядової діяльності державних інспекцій у 2006 році.

    У формі відкритого діалогу відбулося спілкування голови з керівниками теруправління, експертно-технічного центру, начальниками держінспекцій, а також з представниками виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасного випадку на виробництві та облдержадміністрації. Кожен з учасників мав змогу висловити свої пропозиції щодо тісної співпраці з державними органами нагляду, спрямованого на поліпшення стану промислової безпеки та зменшення випадків травматизму на виробництвах Кіровоградської області.

    Було запропоновано для оперативності у розслідуванні нещасних випадків включати до складу комісії представників служб автоінспекції та пожежного нагляду, залучати до комплексних перевірок фахівців фонду соціального страхування. Порушувалися також питання про значимість і якість навчання спеціалістів з охорони праці при навчально-методичних центрах Держпромгірнагляду.

    Підбиваючи підсумки, голова Держпромгірнагляду зупинився на основних тезах удосконалення системи нагляду, де, в першу чергу, потрібно прорахувати обсяг навантаження на кожного держінспектора, звернути увагу на підприємства з підвищеним рівнем ризику і намагатися не підміняти в роботі служби охорони праці підприємств. Необхідно невідкладно зайнятися підбором висококваліфікованих кадрів інспекторів, постійно підвищувати їх професійно-методичний рівень та знання нормативної бази.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.