• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Садового і Куйбіду не наздоженуть

    Опубликовано: 2006-02-15 17:29:00

    Андрій Садовий та Василь Куйбіда продовжують лідирувати серед кандидатів на посаду міського голови Львова. Куйбіда має 28,6%, а Садовий – на 2% менше. Різниця у рейтингах знаходиться у межах статистичної похибки, тому про перемогу одного з них наразі сказати неможливо. З впевненістю можна говорити лише про те, що жоден інший кандидат не наздожене у рейтингу обох лідерів.

    Натомість, у результатах «антирейтингового» опитування, яке на замовлення Комітету виборців України провів Центр вивчення громадської думки «Соціоінформ», лідирує екс-мер Львова Любомир Буняк. За нього у жодному разі не проголосувало б 57,5% виборців міста. 5,6% не віддали б свій голос Куйбіді, а 5,5% — Садовому. Зате Андрій Садовий очолив рейтинг довіри львів’ян – йому довіряють 34% електорату. Дещо менше виборців мають довіру до Василя Куйбіди – таких 26,8%. Баланс довіри і недовіри до інших кандидатів у мери Львова є від’ємним.

    Найбільше не довіряють тим, хто так і не висунув своєї кандидатури на посаду міського голови Львова — Зеновію Сірику (-26,7) та Олександру Сердезі (-29,2%). Серед зареєстрованих кандидатів на пост мера міста найбільшу недовіру у виборців викликає Петро Писарчук з від’ємним рейтингом у 26,3%.

    "Західна iнформаційна корпорація"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.