• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко відвідає Севастополь

    Опубликовано: 2006-02-16 11:42:00

    16 лютого, під час одноденної робочої поїздки до Автономної Республіки Крим міністр оборони України Анатолій Гриценко працюватиме на кораблях і частинах, які дислокуються у Севастопольському і Сімферопольському гарнізонах.

    В цей день у Севастополі ключовою подією, в якій братиме участь глава українського оборонного відомства, буде підйом військово-морського прапору на новому корветі „Тернопіль”. Також у Севастополі Анатолій Гриценко візьме участь в урочистих заходах з нагоди здачі в експлуатацію нового житлового будинку, ключі від квартир в якому отримають в цей день 81 військовослужбовець ВМС ЗС України.

    В цей же день керівник оборонного відомства вручить ключі від службових квартир у новому житловому комплексі для військовослужбовців служби за контрактом, які служать у з’єднаннях і частинах Сімферопольського гарнізону. Програмою робочої поїздки передбачено зустріч міністра оборони України з Головою Севастопольської міської державної адміністрації.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.