• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гладуняк поспілкувався в прямому ефірі з жителями області

    Опубликовано: 2006-02-16 15:25:00

    Цього разу подоляни могли поспілкуватися з головою Хмельницької облдержадміністрації Іваном Гладуняком у прямому ефірі обласного радіо. Тих, хто телефонував у студію, цікавило бачення Іваном Васильовичем таких насущних проблем сьогодення, як політична ситуація в країні напередодні виборів до Верховної Ради, насамперед, через призму місцевого політикуму; шляхи виведення з кризи нашого воістину багатостраждального села; позиція у загальнодержавному рейтингу Хмельницької області; оцінка губернатором «своєї» команди тощо.

    Пояснюючи власну точку зору на викладені вище позиції, І.Гладуняк, зокрема, закликав мешканців області до об'єктивної, виваженої оцінки тих чи інших аспектів сьогодення. А головне – без зайвого критиканства, яким сьогодні грішить переважна більшість опонентів нинішньої влади (від депутатів різних рівнів – до пересічних громадян).

    Адже, як зазначив він, - не можна зробити об'єктивною оцінку діяльності, до прикладу, окремого голови райдержадміністрації, без урахування контексту тієї убогої спадщини, котру залишила попередня влада. Тим паче, що оцінюється, практично, неповний рік роботи, натомість, коли ті грандіозні перетворення, що визначаються нині Президентом України та Урядом, як пріоритетні у розвитку країни, потребують чи не десятиліть.

    Хоча вже й зараз наша область далеко не «пасе задніх». Зуміти за рік піднятись у загальнодержавному рейтингу (аналіз зроблено більш ніж за тридцятьма показниками розвитку народногосподарського комплексу кожної з областей) із позицій так званих «депресивних» регіонів до першої десятки – чи це не поступ вперед?

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.