• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Мельник провів засідання Урядового комітету

    Опубликовано: 2006-02-16 17:32:00

    16 лютого 2006 року у Кабінеті Міністрів України під головуванням Віце-прем’єр-міністра Юрія Мельника відбулось засідання Урядового комітету з питань розвитку агропромислового комплексу та природокористування.

    На засіданні було розглянуто та схвалено проект постанови Кабінету Міністрів України про затвердження порядку ведення державного обліку кадастру рослинного світу. Основною метою такого порядку є ведення кількісного та якісного обліку рослинного світу, особливо унікальних рослин, які входять до „Червоної книги”. Також був схвалений проект постанови КМУ про внесення змін до переліку органів ліцензування.

    Під час засідання також були схвалені зміни до постанови Кабінету Міністрів від 25 серпня 2004 за №1102.

    Запропоновані зміни, зокрема, стосуються підтримки фермерських господарств, забезпечать виконання законодавства про фермерські господарства та їх бюджетну підтримку. Сприятимуть розвитку фермерських господарств в Україні.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.