• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Литвин відвідає Волинську та Запорізьку область

    Опубликовано: 2006-02-16 17:35:00

    Голова Верховної Ради України Володимир Литвин у п´ятницю відвідає з робочою поїздкою Волинську область, а у суботу Запорізьку.

    Планується, що у п´ятницю, відповідно до програми поїздки, у м. Луцьк В.Литвин візьме участь у роботі сесії обласної ради, зустрінеться з професорсько-викладацьким складом та студентами Луцького державного технічного університету та візьме участь у нараді з керівниками органів місцевого самоврядування області та депутатами за підсумками роботи сільських, селищних, міських рад у 2005 році.

    Програмою передбачено запис виступу В.Литвина на Волинському державному телебаченні.

    У суботу, як очікується, Голова Верховної Ради України відвідає село Петро-Михайлівка Вільнянського району Запорізької області, де ознайомиться з об´єктами соціально-культурного призначення та поспілкується з мешканцями.

    В.Литвин планує зустрітися з жителями м. Вільнянськ, а у Запоріжжі взяти участь у нараді з представниками органів місцевого самоврядування.

    Голова Верховної Ради України дасть інтерв´ю журналістам Запорізької обласної телерадіокомпанії та разом з представниками міст і районів області візьме участь у прямому ефірі на ТВ-5. Програмою також передбачений запис виступу В.Литвина на ТРК «Алекс».

    Прес-служба ВРУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.