• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Косово: Українські миротворці провели гуманітарну акцію

    Опубликовано: 2006-02-17 15:54:00

    До українських військовослужбовців національного миротворчого контингенту українсько-польського миротворчого батальйону “УкрПолбат” багатонаціональної бригади “Еasт” сил КФОР у Косовому звернулися представники Червоного Хреста муніципалітету Штрпце з проханням надати допомогу у проведенні гуманітарної акції в високогірному селищі Сушиця.

    Наші миротворці одразу відгукнулися на прохання і на вантажних автомобілях “Урал” доставили гуманітарний вантаж до Сушиці, яке розташоване на висоті майже 2000 метрів над рівнем моря у зоні відповідальності українського миротворчого контингенту, і забезпечили безпеку проведення цього важливого заходу.

    В ході проведення благодійної акції співробітники Червоного Хреста за допомогою наших миротворців передали місцевим жителям-сербам 2,5 тони продуктів харчування та засобів особистої гігієни.

    Мешканці селища Сушиця, що є найбільш віддаленим та найбіднішим населеним пунктом муніципалітету Штрпце, подякували представникам Червоного Хреста та українським миротворцям за надану допомогу та висловили сподівання на подальшу співпрацю.

    Як зазначив один з учасників гуманітарної акції заступник командира роти старший лейтенант Дмитро Стоякін, участь українських миротворців у проведенні гуманітарних заходів не тільки сприяє підвищенню їх авторитету серед місцевого населення, а й дозволяє підтримувати тісні взаємостосунки з працівниками авторитетних міжнародних організацій.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.