• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Рибачук зустрівся з Державним міністром з питань торгівлі МЗС Великої Британії

    Опубликовано: 2006-02-24 14:29:00

    Глава Секретаріату Президента України Олег Рибачук зустрівся з Державним міністром з питань торгівлі МЗС Великої Британії Іaном Пірсоном. Сторони обговорили двосторонні відносини України та Великої Британії. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    О.Рибачук зазначив, що двосторонні відносини між Україною та Великою Британією вийшли на новий рівень. Керівник Секретаріату висловив сподівання, що Прем’єр-міністр Великої Британії Тоні Блер відвідає Україну в 2006 році. Запрошення здійснити офіційний візит було передане йому під час Саміту Україна – ЄС, що відбувся у Києві 1 грудня 2005 року.

    У ході зустрічі обговорювалася також тема економічного співробітництва між двома країнами. О. Рибачук наголосив, що Велика Британія є одним із найвагоміших європейських партнерів у торговельній сфері. «Українська влада докладає чимало зусиль для залучення британського капіталу», – зазначив він. Нині Велика Британія посідає п’яте місце за обсягом інвестицій в українську економіку.

    Зі свого боку, Іaн Пірсон підкреслив важливість активізації діалогу між Європейським Союзом та Україною. Британський міністр наголосив, що Велика Британія підтримує європейський вектор розвитку України.

    ELCOMART Политика

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.