• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Завтра в Києві відбудеться засідання Україна - Трійка ЄС

    Опубликовано: 2006-03-02 11:25:00

    3 березня ц.р. у Києві відбудеться засідання Україна - Трійка ЄС на рівні міністрів закордонних справ.

    До складу української делегації, яку очолить Міністр закордонних справ України Б.Тарасюк, увійдуть Перший заступник Міністра Антон Бутейко, Представник України при Європейському Союзі Роман Шпек та інші офіційні особи.

    Трійку ЄС представлятимуть Міністр закордонних справ Австрії Урсула Пласснік, Генеральний секретар Ради ЄС - Верховний представник ЄС з питань спільної зовнішньої та безпекової політики Хав’єр Солана, Комісар ЄС з питань зовнішніх зносин та європейської політики сусідства Беніта Ферреро-Вальднер, Міністр закордонних справ Фінляндії Ерккі Туоміойя.

    Під час засідання сторони планують обмінятися думками щодо актуальних питань внутрішнього розвитку в Європейському Союзі та в Україні, зокрема у контексті підготовки до проведення в нашій державі парламентських виборів. Буде розглянуто питання практичної взаємодії у рамках імплементації Плану дій Україна – ЄС, обговорено ряд актуальних питань співробітництва між Україною та ЄС, зокрема у сфері спільної зовнішньої та безпекової політики. Сторони також обговорять щодо шляхи інтенсифікації торговельно-економічного співробітництва та підвищення ефективності взаємодії в галузі юстиції, свободи та безпеки.

    Очікується, що делегації обміняються думками з низки актуальних тем регіональної та міжнародної співпраці.

    Організація цього заходу стане продовженням практики проведення засідань міністрів закордонних справ у форматі Україна – Трійка ЄС і сприятиме подальшому поглибленню співробітництва між сторонами у сфері зовнішньої політики та реалізації стратегічної мети України – підготовки до набуття повноправного членства нашої держави в Європейському Союзі.

    Прес-служба МЗС

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.