• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко зустрівся з Полою Добрянскі

    Опубликовано: 2006-03-02 18:06:00

    Президент України Віктор Ющенко провів зустріч із заступником Державного секретаря США Полою Добрянскі. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    Сторони обговорили питання двостороннього українсько-американського співробітництва.

    Під час зустрічі Президент України ознайомив заступника Держсекретаря з політичною ситуацією в Україні напередодні виборів. Глава держави наголосив, що українська влада докладе усіх зусиль, аби 26 березня в нашій державі відбулися демократичні вибори.

    Президент також подякував американській стороні за кроки, зроблені для поглиблення двосторонньої співпраці, зокрема, надання Україні статусу країни з ринковою економікою. Глава держави висловив переконання, що це рішення свідчить про високий рівень стратегічного партнерства між Україною та Сполученими Штатами Америки.

    Президент також привітав завершення двосторонніх переговорів між Україною та США про умови доступу на ринки товарів і послуг у рамках підготовки України до вступу до Світової організації торгівлі.

    Заплановано, що 6 березня 2006 року у Вашингтоні Торговельний представник США Роб Портмен і міністр економіки України Арсеній Яценюк підпишуть двосторонній протокол щодо взаємного доступу до ринків.

    Участь у зустрічі також взяв Надзвичайний і Повноважний Посол США в Україні Джон Хербст.

    ELCOMART Политика

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.