• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко провів телефонну розмову з Хав’єром Соланою

    Опубликовано: 2006-03-06 15:21:00

    Президент України Віктор Ющенко провів телефонну розмову з Хав’єром Соланою, Генеральним секретарем Ради ЄС – Верховним представником ЄС з питань спільної зовнішньої та безпекової політики.  Ключовою темою розмови стали відносини України з Європейським Союзом. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    Сторони також підбили підсумки нещодавнього засідання Трійки ЄС – Україна, що відбулося в Києві 3 березня. В. Ющенко та Х. Солана висловили задоволення результатами зустрічі.

    Крім того, йшлося про внутрішню політичну ситуацію в Україні. Глава держави запевнив, що парламентські вибори, які відбудуться в березні 2006 року, буде проведено у відповідності з принципами ОБСЄ і що українська сторона готова забезпечити всі умови роботи для іноземних спостерігачів.

    Співрозмовники також приділили увагу співпраці в питаннях регіональної безпеки та енергетичної політики. Говорячи про відзначення 20-ї річниці Чорнобильської катастрофи, Глава держави наголосив, що хоче привернути до цієї дати увагу світової громадськості, щоб спільно з міжнародними партнерами подолати наслідки трагедії.

    ELCOMART Политика

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.