• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко: Наша армія цілком боєздатна

    Опубликовано: 2006-03-09 15:07:00

    “Ми перевіряли наші війська в різних миротворчих операціях - часто вони навіть набагато ефективніші, ніж у країн-сусідів, які на утримання своїх армій виділяють кошти у декілька разів більші, ніж ми”. Так оцінив сучасний рівень підготовки підрозділів українського війська Міністр оборони України Анатолій Гриценко в інтерв’ю щоденній газеті “Дело”, яке оприлюднено 9 березня.

    “Виходячи з тих завдань, які зараз покладені на нашу армію, вона цілком боєздатна”, - додав Анатолій Гриценко.

    Порівнюючи сучасну українську армію з армією радянських часів, Анатолій Гриценко зазначив, що за радянськими мірками вона вважалася б небоєздатною. Адже у той час армія повинна була бути готовою в будь-який день до ведення третьої світової війни.

    “Зараз ситуація кардинально змінилася. В нашій армії є боєздатний компонент, який знаходиться на постійному бойовому чергуванні, відстежує весь повітряний простір, всі прибережні води і готовий діяти практично миттєво”, - підкреслив міністр оборони України.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.