• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Влада забезпечить чесні вибори?

    Опубликовано: 2006-03-09 16:55:00

    Влада зробила все для забезпечення в Україні демократичних, чесних та прозорих виборів – натомість суспільство має усвідомити свою відповідальність за вибір, який зробить 26 березня. На цьому наголосив сьогодні Президент України Віктор Ющенко, виступаючи перед студентами Київського Національного університету ім. Т. Г. Шевченка.

    В Україні відбудуться «істинно чесні вибори», переконаний Глава держави, але надзвичайно важливо, аби кожен громадянин зрозумів, що від його вибору залежить майбутнє країни. «Давайте навчимося разом із правом вибору формувати свою високу відповідальність за тих, кого ми обираємо», – звернувся до присутніх В. Ющенко, закликавши їх голосувати за ті політичні сили та політиків, яким вони безумовно довіряють.

    Президент зазначив, що як громадянину України йому боляче, коли сьогодні люди, які ще півтора роки тому формували тіньову політику, стають політичними лідерами і закликають націю повернутися до минулого. «Йдеться не про вибір кольору, йдеться про спосіб життя, до якого ми або хочемо повернутися, або ні», – сказав В. Ющенко.

    Президент назвав популістськими заяви таких політиків про те, що вони знають, як формувати нову, вигідну для держави політику. «Ніхто подарунків Україні не дасть – нам все треба змінити своїми руками», – підкреслив Віктор Ющенко.

    ELCOMART Политика

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.