• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко закликав вшанувати пам'ять загиблих внаслідок Куренівської трагедії

    Опубликовано: 2006-03-13 17:21:00

    Президент України Віктор Ющенко закликав співвітчизників вшанувати пам'ять загиблих внаслідок Куренівської трагедії, що сталася у Києві 45 років тому – 13 березня 1961 року. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    «Вшановуючи пам'ять жертв трагедії, ми – нинішня українська влада, уся громада повинні усвідомити свою відповідальність за долю кожного українця, зробити усе для того, аби ніколи не повторити помилок минулого», – йдеться у зверненні Глави держави до Українського народу з нагоди 45-річниці від дня катастрофи, у якій загинули понад тисячу людей.

    В. Ющенко висловив переконання, що подальша розбудова демократії в Україні має стати запорукою неповторення подібних трагедій у майбутньому. «Прозорість дій влади у прийнятті управлінських рішень, обов'язкове врахування думки науковців, громадськості унеможливлять подібні катастрофи», – наголосив Президент.

    ELCOMART Политика

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.