• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Януковича знову кинули яйцем

    Опубликовано: 2006-03-15 09:26:00

    14 березня під час виступу Януковича на мітингу в Кривому Розі один з присутніх студентів кинув у нього яйце. Про це розповів Станіслав Скиба, керівник виборчого штабу "Нашої України" в Кривому Розі.

    "Студентів вигнали на вулицю зустрічати Януковича. У нас є відео свідчення студентів, де вони кажуть, що примусили вийти. Ректор КТУ - шостий номер в списку Регіонів, а перший номер - його син, директор центрального гірничо-збагачувального комбінату, це підприємство належить Ахметову. Один з студентів кинув яйце, воно не долетіло", - розповів він.

    "Виступ Януковича йшов усього 15 хвилин. Хоча людей зняли зі змін не тільки центрального гірничо-збагачувального, а і північного гірничо-збагачувального. Прийшли автобуси з області. Люди дзвонять, просять захистити їх, бо їх примушують залишати робочі місця та їздити на мітинги", - сказав Скиба.

    "Яйце в Януковича не долетіло, його захистила охорона. Але однозначно він злякався, оскільки різко скоротив свій виступ.

    Зараз хлопця переховують в міліції від бандюків Януковича", - повідомив він.

    Скиба також розповів про те, що у місті надзвичайно складна ситуація.

    "Півтора місяці тому ми звернулися до лідерів політичних партій і міського голови в зв'язку з тим, що побили наших агітаторів.

    Ніякої реакції на це не булою. Потім був напад на штаб. Тобто ситуація у нас в регіоні досить наелектризована. Те, що відбулось сьогодні прямого відношення до нас не має, ми не брали участь в цій акції, але це є наслідком адміністративного і протизаконного тиску на людей з боку Регіонів", - підкреслив Скиба.

    Прес-служба НСНУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.