• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Олійник не дебатуватиме з політичними маргіналами

    Опубликовано: 2006-03-15 09:40:00

    Голова Блоку "Наша Україна" у Львівській області Петро Олійник заявив, що немає наміру дискутувати "з маргінальними політиками". Нагадаємо, 13 березня на прес-конференції голова Львівської обласної ради Михайло Сендак вимагав провести з Петром Олійником публічні теледебати.

    "Сендак навіть не є членом першої п'ятірки БЮТ до Львівської обласної ради, а лише № 9. Сендак - на маргінесі, а я не можу вступати в дискусії з маргіналами. Відбудуться теледебати у форматі 5 на 5: перша п'ятірка "Нашої України" проти першої п'ятірки БЮТ", -сказав Петро Олійник.

    Крім того, голова блоку "Наша Україна" у Львівській області зазначив, що він залишається на посаді голови облдержадміністрації до того часу, поки це потрібно Президентові України.

    "Зараз я навіть думки не допускаю, що можу зробити бодай крок у бік Львівської обласної ради. Я це зроблю лише тоді, коли мене про це попросить Президент, коли я отримаю його благословення, лише тоді я задумаюся над роботою в обласній раді ", - підкреслив Петро Олійник.

    Голова Блоку "Наша Україна" у Львівській області вкотре наголосив на тому, що у Львівській області не використовується адміністративний ресурс з боку "Нашої Україна".

    "Звинувачення про те, що я проживаю у службовій квартирі чи користують службовим мобільним телефоном доходять до абсурду. Не думаю, що на час відпустки я не можу користуватись квартирою. На минулих виборах у Сваляві били наших дітей, але сьогодні інші поняття про адмінресурс", - додав Петро Олійник.

    Прес-служба НСНУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.