• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Руслана: Деякі політики скоро мене "переспівають"

    Опубликовано: 2006-03-15 15:08:00

    Руслана побувала у Сумському національному аграрному університеті, де з повним аншлагом пройшла зустріч зі студентами. Молодь не хотіла відпускати співачку - фото- та автограф-сесії тривали ще 40 хвилин після закінчення зустрічі. Серед найрізноманітніших питань, що цікавили студентів, було й те, як Руслана ставиться до окремих особистостей з команди опозиції.

    На що вона відповіла: "Сьогодні деякі політики настільки активно користуються шоу-та піар-технологіями, що напевно скоро почнуть співати і я буду боятися їхньої конкуренції як співачка. А якщо серйозно, я закликаю вас сьогодні якомога менше звертати увагу на те, що навіюють вам шляхом вищезгаданих креативних технологій, а натомість прислухатися до власного серця і не піддаватися на провокації".

    Руслана подякувала сумчанам за надзвичайно теплий прийом: "Я втішена, що батьківщина Президента і надалі залишається йому відданою. З такою підтримкою ми перемогли на Майдані, і тільки не втрачаючи віру, зможемо продовжувати розпочату справу".

    Прес-служба НСНУ 

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.