• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Бондар спростовує чутки про можливість приватизації Укрзалізниці

    Опубликовано: 2006-03-16 11:25:00

    Міністр транспорту та зв’язку України Віктор Бондар називає передвиборчими проектами поширення чуток про можливість приватизації Укрзалізниці. „Теперішній Уряд ніколи не розглядав можливість приватизації Укрзалізниці, так само, як жоден представник сьогоднішньої влади ніколи не порушував цієї теми”, - зазначає Віктор Бондар.

    На думку керівника Мінтрансзв’язку України, сьогодні держава реалізовує потужну програму розвитку Укрзалізниці. Віктор Бондар нагадує, що Міністерство транспорту та зв’язку України вперше ініціювало і забезпечило розгляд фінансового плану залізничної галузі до 2017 року, у якому міститься прогноз всіх надходжень і витрат залізниць.

    На 2006 рік передбачено значні інвестиції у розвиток залізничного транспорту. Протягом 2006 року буде придбано 5 тис. залізничних вантажних вагонів, 156 нових пасажирських вагонів, достатніх для формування 10 составів. Також буде закуплено 25 нових локомотивів і 15 дизель-поїздів. У фінансовому плані передбачено 787,8 млн. грн. (без урахування ПДВ) на модернізацію колійного господарства залізниць.

    Поширення чуток про приватизацію, зазначає Віктор Бондар, вигідне тим, хто заробляє на їх спростуванні політичний капітал. Державна форма власності Укрзалізниці залишається незмінною, наголошує Міністр транспорту та зв’язку України.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.