• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Іноземна делегація в НАДПСУ ім. Богдана Хмельницького на Хмельниччині

    Опубликовано: 2006-03-16 11:39:00

    П’ятнадцятого березня п.р. Національну академію Державної прикордонної служби України ім. Богдана Хмельницького відвідали представники іноземних представництв, акредитованих в Україні. Керівництво прикордонного відомства та вузу познайомили гостей з навчально-методичною базою академії та планами подальшого реформування системи підготовки кадрів.

    Академію відвідали Джеймс Дензі – спеціаліст проекту «Посилення системи управління людськими ресурсами Державної прикордонної служби України» Міжнародної організації міграції в Україні, Олександр Кошенков – офіційний представник Прикордонної Служби Федеральної Служби Безпеки Росії в Україні, Танцош Міклош – офіційний представник МВС Угорської Республіки в Україні, Гранд Ієн – експерт місії EUBAM з аналізу ризиків при Адміністрації Держприкордонслужби України, Кравец Михал – перший Секретар, офіційний представник МВС Словацької республіки в Україні та Греко Анастасіо – офіційний представник МВС Румунії в Україні.

    В контексті реформування Державної прикордонної служби розроблена програма «Розвитку системи комплектування, підготовки та роботи з персоналом Державної прикордонної служби на період до 2015 року».

    В рамках реалізації цієї програми сплановано реформувати систему прикордонної освіти та систему комплектування Державної прикордонної служби України. Ця програма реалізовуватиметься в три етапи, які триватимуть до 2008, 2012 та 2015 років відповідно.

    Перед гостями академії з привітним словом виступив голова Хмельницької облдержадміністрації Іван Гладуняк.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.