• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко підписав закон «Про державний бюджет України на 2006 рік»

    Опубликовано: 2006-03-16 14:10:00

    Президент України підписав Закон № 3513-IV «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2006 рік», прийнятий парламентом 23 лютого 2006 року. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    Цей Закон дозволяє забезпечити рівномірне протягом року здійснення видатків із державного бюджету, спрямованих на розвиток Збройних Сил України, а також додатково залучити кошти від реалізації надлишкового озброєння, військової та спеціальної техніки та іншого майна для вирішення житлової проблеми. За підрахунками Міністерства оборони, це дасть змогу забезпечити житлом понад 4 тис. сімей або 10% від загальної кількості безквартирних військовослужбовців.

    Нормами зазначеного Закону передбачено також вирішення проблеми щодо збільшення розмірів страхових виплат у разі загибелі (смерті) військовослужбовця під час виконання обов'язків військової служби та усунення нерівності умов нарахування таких виплат військовослужбовцям різних силових структур.

    ELCOMART Политика

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.