• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Стойко: Тернопільщина має стати територією чесних виборів

    Опубликовано: 2006-03-16 15:44:00

    Про це заявив під час брифінгу голова Тернопільської ОДА Іван Стойко.

    Керівник області наголосив, що українська влада зацікавлена у проведенні чесних та демократичних виборів. "Це є аксіома, яку, сподіваюся, нікому не потрібно доводити. Вибори мають відбутись чесно. Ніхто не має права маніпулювати волею народу", - зауважив він.

    Голова облдержадміністрації попросив журналістів, представників громадськості та держслужбовців бути союзниками у цьому прагненні.

    З метою проведення аналізу ситуації та вжиття дієвих кроків щодо виправлення існуючих проблем в організації роботи виборчих комісії різного рівня, в ОДА відбудеться засідання колегії. За його підсумками вживатимуться конкретні заходи стосовно кожного випадку, який вимагає втручання влади.

    Звертаючись до мешканців області, Іван Стойко закликав усіх реагувати в межах чинного законодавства на порушення їхніх виборчих прав, а також перевірити, чи правильно внесені дані до списків виборців.

    Прес-служба НРУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.