• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Єхануров радіє за Росію та Україну

    Опубликовано: 2006-03-16 17:36:00

    Найвигіднішим для економіки України був би майже одночасний вступ до Світової організації торгівлі України та РФ. Таку думку висловив під час спілкування з викладачами та студентами Вінницького національного політехнічного університету Прем’єр-міністр України Юрій Єхануров. "Я б хотів, щоб Росія або разом з нами, або слідом за нами потрапила до СОТ. Щоб були однакові правила гри на території двох країн. І щоб не було виключень у наших відносинах", - заявив Прем'єр-міністр.

    При цьому він підкреслив, що українська продукція є конкурентоздатною, а тому вважає за доречне, щоб обидві країни мали прозорі ринки, які б давали можливість нормальній конкуренції товарів.

    Говорячи про відносини з Російською Федерацією, Юрій Єхануров наголосив на необхідності переведення стосунків на прагматичну основу. "Ми будемо працювати і співпрацювати з Російською Федерацією. І коли все порахуємо, скільки гектарів займає Чорноморський флот, коли почнемо розраховуватися по всіх темах, коли будемо мати диверсифіковане енергопостачання, тоді краще буде вести переговорний процес між країнами", - заявив він.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.