• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Єхануров прибув з одноденною робочою поїздкою до Донецької області

    Опубликовано: 2006-03-17 11:23:00

    Юрій Єхануров прибув з одноденною робочою поїздкою до Донецької області. Глава Уряду відвідає низку вугільних підприємств та поспілкується з адміністративно-господарським активом Донеччини. Відразу після прибуття до Донецька Юрій Єхануров ознайомиться з роботою шахти імені Рум'янцева ДП "Артемвугілля" у місті Горлівка.

    Після цього Глава Уряду відвідає шахту ім. Засядька, де ознайомиться з ходом будівництва когенераційної електростанції.

    Прем'єр-міністр також зустрінеться з активом всеукраїнського благодійного фонду "Наш дім - Україна" та поспілкується в Донецькому національному технічному університеті зі студентами та викладачами вищих навчальних закладів області.

    У другій половині дня Глава Уряду проведе нараду з адміністративно-господарським активом та представниками малого і середнього бізнесу Донецької області.

    З 18:15 до 19:00 Єхануров виступить у прямому ефірі телерадіокомпанії "Україна".

    В ході поїздки Прем’єр-міністра супроводжують міністр вугільної промисловості Віктор Тополов, а також заступники міністра економіки, фінансів, транспорту та зв'язку України.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.