• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Військові України та Словакії готуються до проведення двостороннього навчання

    Опубликовано: 2006-03-20 15:07:00

    Сьогодні, 20 березня, на Яворівському полігоні Західного оперативного командування розпочалася початкова конференція з планування двостороннього навчання підрозділів Сухопутних військ Збройних Сил України та Словацької Республіки.

    Учасники делегацій обох країн під керівництвом офіцера відділу планування операцій штабу Сухопутних військ Збройних Сил Словацької Республіки майора Даниле Драгановського та начальника Яворівського полігону Західного ОК Сухопутних військ ЗС України полковника Олександра Струтинського планують підготувати сценарій українсько-словацького навчання, а також погодити терміни та місця проведення подальших заходів з його планування та фінансування.

    Крім того, програмою заходу передбачено ознайомлення учасників майбутніх навчань з можливостями полігону, зокрема, з навчальними місцями. Також представники словацької та української сторони обговорять низку питань, пов’язаних з підготовкою та проведенням тернувань.

    Планується, що спільне тактичне навчання механізованих підрозділів на Яворівському полігоні розпочнеться наприкінці червня поточного року.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.