• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко зустрівся з Жаном Лем'єром

    Опубликовано: 2006-03-21 09:29:00

    Президент України Віктор Ющенко провів зустріч з Головою Європейського банку реконструкції та розвитку Жаном Лем'єром. Участь у зустрічі також взяли голова Нацбанку Володимир Стельмах, міністр палива та енергетики Іван Плачков, міністр з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Віктор Балога. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    На початку зустрічі Глава держави наголосив, що Україна високо цінує роботу, яку здійснює ЄБРР в нашій країні.

    Під час розмови обговорювалися питання енергетичної безпеки України, насамперед, необхідність створення умов для розвідки і видобутку власних запасів нафти та природного газу, зокрема в Чорноморському шельфі, розвитку альтернативних і нетрадиційних видів енергоресурсів, енергозбереження та оптимізації споживання енергоносіїв.

    Міністр палива та енергетики Іван Плачков детально ознайомив Голову ЄБРР з Енергетичною стратегією України на період до 2030 року.

    Особливу увагу під час зустрічі також було приділено питанню щодо реалізації проекту «Укриття».

    ELCOMART Политика

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.