• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Качур розвідав всі секрети у Хіврича

    Опубликовано: 2006-03-21 11:25:00

    Донецьку область з робочим візитом відвідав міністр України з питань будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства Павло Качур.

    Під час перебування в Донецькій області міністр України Павло Качур та заступник голови Донецької облдержадміністрації Юрій Хіврич провели 6-у Міжнародну науково-практичну конференцію з теми “Якість води – якість життя”. На конференції були представлені новітні розробки науковців Донецької області з підвищення якості води, що постачається населенню. Особливу увагу було приділено технологіям очищення води та впровадженню у водопостачальний процес енергозберігаючих технологій.

    Також на конференції було розглянуто стан та перспективи реалізації в Донецькій області реформи житлово-комунального господарства України. “Наше завдання – припинити втручання політиків у формування тарифів на послуги ЖКГ. Це уповільнює процес впровадження в комунальну сферу ринкових відносин. Комунальна галузь буде розвиватися тільки за умов взаємовигідних відносин між споживачами і тими, хто надає послуги. До тих пір, поки житлово-комунальне господарство – тема політичних маніпуляцій, бізнес туди не піде”, – зазначив Павло Качур у своєму виступі.

    Як неодноразово підкреслював міністр України, ще зарано давати конкретні оцінки стану впровадження реформи житлово-комунального господарства в Донецькій області.

    “Метою мого візиту до Донеччини не є контроль за комунальним сектором області, а ознайомлення з енергозберігаючими можливостями Донбасу та обговорення з працівниками комунальної сфери можливості корекції плану реформи житлово-комунального господарства в Україні”, – зазначив Павло Качур.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.