• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Мінську почалися арешти

    Опубликовано: 2006-03-21 12:34:00

    Міліція, як і попереджала, затримала перших 20 осіб, які брали участь у несанкціонованих мітингах опозиції в Білорусі.

    Серед затриманих лідери об`єднаної громадянської партії – Анатолій Лебедько, Олександр Добровольський, Валентина Полевікова, а також заступник голови Білоруського народного фронту Олексій Янукевич. Це здебільшого молоді люди, яких було затримано при спробі пройти до найближчої Інтернет-кав`ярні. Зараз на одному з головних майданів Мінська – Октябрському – стоїть 18 наметів. В ніч тут поставили 12 наметів, проте члени наметового містечка розповідають, що зробити це їм вдалося не відразу. Люди, які першими намагалися поставити намети – їх заарештували. Загалом було заарештовано біля двох десятків осіб.

    Так само важко їм було пронести намети на сам майдан. Проте ніч ці намети простояли. Зараз люди збираються на майдані. Їх тут осіб 300. Кажуть, що незабаром сюди приїде лідер опозиції Олександр Мілінкевич. Люди збираються стояти доти, доки не виконають їхні вимоги. А їхня головна вимога – переголосування виборів Президента.

    "НТН"  

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.