• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Представник посольства Нідерландів відвідав Донеччину

    Опубликовано: 2006-03-22 11:11:00

    Чим ближче завершення виборів 2006 року, тим вище зацікавленість українськими політичними процесами з боку міжнародної спільноти. Особливу увага зосереджується на Донецькій області – регіоні, в якому проживає майже 10% виборців України.

    Заступник голови Донецької облдержадміністрації Юрій Гримчак зустрівся з радником посольства Королівства Нідерландів Еллен Берендс. Головною темою зустрічі стало обговорення процесу підготовки та проведення Виборів-2006 у Донецькій області.

    Під час бесіди Юрій Гримчак надав Еллен Берендс інформацію стосовно перебігу виборчої кампанії 2006 року та ходу підготовки до проведення голосування 26 березня 2006 року.

    „Головне завдання влади – забезпечити чесність та прозорість Виборів. Ми будемо діяти виключно у відповідності з Конституцією та законами України. Нам дуже важлива неупереджена оцінка виборчого процесу з боку іноземних спостерігачів. Ви побачили, що в області створено всі необхідні умови для їх роботи – це ще одне підтвердження незворотності демократичних перетворень в суспільстві”, - підкреслив заступник голови Донецької облдержадміністрації.

    Довідка:

    У Донецькій області сформовано 2556 виборчих дільниць. До загальних списків виборців внесено 3 млн.569 тис. 827 осіб.

    Від ОБСЄ у Донецьку область буде направлено близько шістдесяти міжнародних спостерігачів.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.