• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Збройні Сили України покажуть себе у миротворчих операціях під егідою НАТО

    Опубликовано: 2006-03-22 11:14:00

    Сьогодні, 22 березня, в Україну з робочим візитом прибула делегація Армії Республіки Македонія під керівництвом заступника командувача Об’єднаного оперативного командування Армії Республіки Македонія бригадного генерала Зорана Лекоскі.

    В ході робочого візиту офіцери сухопутних і повітряних підрозділів македонської армії планують обмінятися досвідом зі своїми українськими колегами щодо підготовки особового складу сухопутних військ та армійської авіації.

    З цією метою заплановані двосторонні зустрічі у складі делегацій обох країн. Українську сторону очолює заступник командувача Сухопутних військ ЗС України генерал-лейтенант Валерій Фролов. Передбачається, що в ході зустрічі обговорюватимуться питання участі частин та підрозділів Сухопутних військ Збройних Сил України у миротворчих операціях під егідою НАТО і, зокрема, використання досвіду українських вертолітних підрозділів, які брали і продовжують брати участь у миротворчих операціях та їх всебічне забезпечення.

    Планується, що завтра, 23 березня, в рамках візиту представники македонської делегації відвідають 169-й Навчальний центр Сухопутних військ ЗС України “Десна”, де ознайомляться зі зразками наявної техніки та озброєння, а також побутовими умовами особового складу.

    Візит делегації Армії Республіка Македонія до України триватиме до 25 березня.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.