• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сіленков захотів щоб все було "по - модньому"

    Опубликовано: 2006-03-22 11:37:00

    Внесено зміни до положення про управління культури і туризму обласної державної адміністрації. Відповідне розпорядження № 267 від 20 березня 2006 року “Про внесення змін до положення про управління культури і туризму обласної державної адміністрації” підписав голова обласної державної адміністрації Борис Сіленков.

    Згідно внесених змін управління культури та туризму облдержадміністрації організовує і контролює виставкову діяльність в області. Здійснює координацію діяльності організацій усіх форм власності, що займаються виставковою справою на території області. Також аналізує стан і тенденції впливу розвитку виставкової діяльності на економічний і соціальний стан в області та готує пропозиції, спрямовані на забезпечення, підвищення економічного потенціалу регіону. Бере участь в організації виставково-ярмаркових заходів на території області, України та за її межами.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.