• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сіленков готує грошенята для виборів

    Опубликовано: 2006-03-22 12:16:00

    Голова Херсонської обласної державної адміністрації Борис Сіленков видав розпорядження №262 від 20 березня 2006 року «Про робочу групу обласної державної адміністрації з вивчення стану матеріально-технічного забезпечення підготовки і проведення виборів народних депутатів України.

    Робоча група має до 22 березня надати інформацію про стан матеріально - технічного забезпечення виборчих дільниць, утворених на території області до організаційному відділу апарату обласної державної адміністрації.

    До складу групи увійшли начальнику управлінь та служб обласної державної адміністрації, державного архіву області. Її членами запропоновано стати начальникам Головного управління статистики в області, контрольно-ревізійного управління в області, Головного управління МНС, Пенсійного фонду України в області, Державного казначейства в області, головного управління земельних ресурсів.

    За кожним з членів групи закріплений певний район, чи місто обласного підпорядкування.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.