• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Лукашенко отримав вітальну листівку від Януковича

    Опубликовано: 2006-03-22 13:10:00

    Добра, щастя та успіхів у професійній діяльності йому побажав український політик Віктор Янукович.

    Фінальний лавровий вінець переможця Олександр Лукашенко приміряє у четвер. Білоруська ЦВК оголосила, що остаточні підсумки голосування оприлюднять завтра. Тим часом у світі більшає країн-скептиків, що не надто вірять у чесність та прозорість такої приголомшливої перемоги так званого «вічного бацьки».

    Не вірять у підрахунки і тисячі мітингувальників, що вже перебувають третій день на центральній площі столиці. Як передають наші кореспонденти, що працюють у білоруській столиці, зараз на Жовтневій площі напнуто 18 наметів, а загалом на морозі стоять до півтори тисячі людей. Серед них - навіть посли європейських держав, таких як Італія, Латвія та Німеччина. Вони прийшли, аби підтримати демократичні зрушення у країні.

    Близько сотні своїх багнетів опозиція вже втратила. Такі дані оприлюднюють у Штабі опору. Кажуть, що готові і до більш радикальних дій з боку влади.

    "НТН"  

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.