• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко: Україна шукатиме нові форми співпраці з Білоруссю

    Опубликовано: 2006-03-27 09:09:00

    Україна шукатиме такі форми співпраці з Білоруссю, які б стимулювали розвиток демократії у цій державі. Про це сказав сьогодні в інтерв’ю журналістам Президент України Віктор Ющенко. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    «Білорусь є нашим сусідом, і ми, звичайно, будемо шукати способи формування такої співпраці із білоруською нацією, білоруським народом, які б стимулювали розвиток демократичних процесів у цій країні, працювали на демократію», – сказав Президент.

    Говорячи про українську оцінку виборів у Білорусі, В. Ющенко ще раз засвідчив, що вона «повністю відповідає оцінці ОБСЄ». «Я як Президент не можу не довіряти цій поважній демократичній європейській установі по дотриманню принципів і свобод демократії», – підкреслив він, нагадавши, що до місії ОБСЄ входили також представники України.

    ELCOMART Политика

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.