• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сьогодні Ющенко подумає про створення парламентської коаліції

    Опубликовано: 2006-03-27 09:18:00

    Сьогодні у Секретаріаті Президента України в рамках помаранчевих політичних сил розпочнуться консультації щодо створення парламентської коаліції. Про це заявив сьогодні в інтерв’ю журналістам Президент України Віктор Ющенко після голосування на виборчій дільниці. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    «Завтрашній день ми починаємо із консультацій політичних сил, що сформували попередню коаліцію, яка перемогла у Помаранчевій революції», – сказав він. За словами Глави держави, консультації дадуть можливість сформувати стратегію переговорного процесу та принципи, на базі яких він буде формуватися.

    «Безумовно, мова йде про залучення максимального кола демократичних сил до формування коаліції», – сказав В. Ющенко. Він також зазначив, що, очевидно, будуть розглядатися декілька варіантів комбінації коаліції. Президент підкреслив, що важливою у цьому питанні є робота на консолідацію політичних сил – відтак переговори «будуть, безумовно, багатосторонні та масштабні».

    ELCOMART Политика

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.