• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На виборах мера Тернополя лідирують Заставний і Зеновій Щепановський

    Опубликовано: 2006-03-27 15:42:00

    За попередніми даними паралельного підрахунку голосів, на виборах мера Тернополя лідирують Роман Заставний та Зеновій Щепановський. Про це Західну інформаційну корпорацію повідомили 27 березня в інформаційно-аналітичному центрі кандидата на посаду міського голови Тернополя Івана Крисака. Без врахування результатів з 9 виборчих дільниць Тернополя (усього в обласному центрі 87 виборчих дільниць), обидва кандидати набирають відповідно 20% і 15% голосів виборців.

    На четвертому місці, за цими ж даними, чинний мер Тернополя Богдан Левків та директор товариства «АНТ» (офіційний представник «Оболоні» в Тернополі) Михайло Ратушняк.

    Те, що на виборах міського голови Тернополя лідирують Роман Заставний та Зеновій Щепановський, підтвердив паралельний підрахунок голосів у штабі ще одного кандидата на посаду міського голови Тернополя Володимира Мариновського.

    "Західна iнформаційна корпорація"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.