• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Тернопільщина - територія чесних виборів

    Опубликовано: 2006-03-27 17:37:00

    Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Іван Стойко вважає, що гасло "Тернопільщина - територія чесних виборів" цілком справдилось.

    На думку керівника області суттєвих випадків нехтування виборчим законодавством на території Тернопільської області зафіксовано не було.

    "Сьогодні можна констатувати, що вибори відбулися. Принаймні їхня активна фаза. Хочу відзначити, що прагнення влади провести вибори вільно, демократично та чесно, дали позитивний результат. Свій вибір громадяни робили усвідомлено та відповідально" - переконаний Іван Стойко.

    Голова обласної державної адміністрації висловив щиру подяку всім жителям Тернопілля, які прийшли до виборчих кабінок та обрали ту політичну силу чи того кандидата, який є лідером їхніх симпатій.

    Відзначив голова ОДА й те, що, за даними Центральної виборчої комісії Тернопільщина показала найкращий результат явки виборців на дільниці для голосування - 76%.

    "Оскільки зараз триває підрахунок голосів, я хочу побажати членам виборчих комісій доброї та спокійної праці й щиро подякувати за той великий масив роботи, який вони провели по підготовці виборів та проведенню голосування" - говорить Іван Стойко.

    Також керівник облдержадміністрації подякував численним спостерігачам від міжнародних спільнот, громадських організацій та політичний партій, працівникам правоохоронних органів, журналістам, які своїми діями захищали вибір кожного громадянина.

    Прес-служба НРУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.