• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кримські нашоукраїнці вимагають перерахунку голосів на півострові

    Опубликовано: 2006-03-29 11:24:00

    Заява

    Кримської республіканської організації політичної партії "Народний Союз Наша Україна"

    Кримська республіканська організація політичної партії "Народний Союз Наша Україна" звертається до всіх демократичних сил півострова, політичних партій і блоків, що сповідують принципи суворого дотримання законності, із закликом приєднатися до її вимог про визнання виборів в органи місцевого самоврядування в Автономній Республіці Крим недійсними.

    Ми неодноразово підкреслювали, що дотримання законності й інтересів громадян України є одним з основних принципів діяльності політичної партії "Народний Союз Наша Україна". Вибори, що відбулися в минулу неділю, виявилися безпрецедентними за кількістю зафіксованих порушень, причому більшість із них стосувалися обрання представників в органи місцевого самоврядування.

    Так, відповідно до інформації, наданої спостерігачами партії "Народний Союз Наша Україна", на виборчих дільницях була недостатня кількість бюлетенів по виборах у Верховну Раду АРК. На ряді ділянок у виборчих бюлетенях навпроти деяких партій і блоків стояли відмітки про те, що вони зняті з виборів, хоча насправді вони залишалися учасниками виборчого процесу. Також відзначені випадки псування виборчих бюлетенів шляхом внесення виправлень авторучками, що суворо заборонено чинним законодавством.

    Були відсутні агітаційні матеріали на виборчих дільницях по виборах в АРК та факти вкидання чистих бюлетенів. Представлена звітність у ЦВК відрізняється від даних протоколів комісій більш ніж на 30%. У результаті цих порушень була перекручена справжня картина волевиявлення кримчан, а отже, грубо порушено одне з основних їхніх прав.

    Нашим основним обов'язком є боротьба за збереження і проведення демократичних змін, що відбулися в Україні протягом останнього року. Сьогодні з'явилася як ніколи нагальна потреба в наших спільних діях.

    Ми категорично вимагаємо проведення перерахунку результатів голосування.

    Прес-служба НСНУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.