• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Хто перемагає на виборах до місцевих рад?

    Опубликовано: 2006-03-29 11:35:00

    Харківщина

    Мером колишньої столиці УРСР став представник Партії регіонів Михайло Добкін. Офіційних результатів голосування ще не оголошено, однак, згідно з даними екзит-полів та паралельного підрахунку голосів штабами основних кандидатів на посаду міського голови, перевага Добкіна над чинним мером Володимиром Шумілкіним (члена партії "Народний союз "Наша Україна") беззаперечна і складає від 15 до 18%. Не чекаючи на офіційне оголошення результатів, Шумілкін уже привітав Добкіна з обранням.

    На виборах до Харківської обласної ради, як повідомив пресі голова місцевої виборчої комісії Едуард Іванов, після підрахунку 60% протоколів лідирували Партія регіонів, Блок Тимошенко та "Наша Україна".

    Сумщина

    На виборах до обласної та міських рад впевнено перемагає Блок Тимошенко. За результатами паралельного підрахунку 31% протоколів "по облраді", БЮТ набирав понад 25% голосів, "Народний союз "Наша Україна" - 17%, Соцпартія - близько 13%. Окрім того, трипроцентний бар'єр станом на вчора долали Партія регіонів, КПУ та Народний блок Литвина.

    На виборах до міської ради Сум після обробки 15% протоколів перемагає Блок Тимошенко - понад 28% голосів виборців, другим іде блок "Нічна варта" (місцева політична сила, створена активістами Помаранчевої революції) - більше 16%, третя із результатом близько 10% - "НСНУ".

    Крим

    Станом на вчора по обіді виборча комісія АРК не давала жодної інформації про підрахунок голосів щодо виборів депутатів до Верховної Ради Автономної Республіки Крим. За словами представників республіканського виборчкому, на той час комісія не отримала жодного протоколу з регіонів, тому й повідомляти було нічого.

    Згідно з попередньою інформацією з місцевих ЗМІ, у Керчі, скажімо, більшість виборців на виборах до ВР АРК проголосували за блок "За Януковича" (майже 40%), далі зі значним відставанням ідуть Блок Куніцина, партія "Союз", Блок Наталі Вітренко, Компартія, Блок Тимошенко та блок "Не Так!".

    Одещина

    Учора станом на 12.00 на виборах до міської та обласної рад упевнено лідирувала Партія регіонів. До міськради також проходять "Блок Едуарда Гурвіца "Наша Україна" та Блок Наталії Вітренко, в облраду слідом за ПР потрапляють БЮТ, "Наша Україна", Блок Вітренко і Соцпартія.

    У змаганні за посаду міського голови Одеси після опрацювання 70% бюлетенів із результатом у понад 162 тисячі голосів перемагав чинний мер Едуард Гурвіц, його найближчий переслідувач Сергій Бовбалан набирав 64 з гаком тисячі голосів. "Співаючий ректор" Михайло Поплавський, який також балотувався в мери Одеси, як повідомляє сайт "Політична Україна", зі значно скромнішим результатом утримувався на третій позиції.

    Закарпаття

    За результатами обробки 95,24% протоколів в Закарпатську обласну раду проходять блок "Наша Україна" (23%), Блок Юлії Тимошенко (19%), Партія регіонів (11%), Народний блок Литвина (5%), Закарпатська обласна організація "КМКС - Партія угорців України" (3,5%) та Соціалістична партія (3%).

    До Ужгородської міськради пройшли БЮТ - 20,5%, "Наша Україна" - 14,6%, Народний блок Литвина - 9,1%, Партія регіонів - 6,8%, "Пора" - 4,4%, Соцпартія - 4,3% та Блок Чучки - 3,05%. Міським головою Ужгорода обраний скандально відомий Сергій Ратушняк.

    Івано-Франківщина

    Після підрахунку 97% бюлетенів, на виборах до обласної ради 40,7% голосів набрав Блок "Наша Україна", БЮТ здобув 24,3% голосів виборців, УНБ Костенка і Плюща - 5,8%, блок "Національний вибір" - 4,5%.

    Як повідомляє Західна інформаційна корпорація, міським головою Калуша обраний уже майже колишній народний депутат Ігор Насалик, за якого віддали свої голоси 25,1% калушан. Насалик, який за своє політичне життя встиг змінити чимало партій та фракцій, від Української народної до Партії регіонів та блоку Тимошенко, нині очолює івано-франківську облорганізацію партії "Еко+25%".

    Рівненщина

    За попередніми даними, на виборах до облради лідирує Блок Юлії Тимошенко, на другому місці - НСНУ, потім іде Український народний блок Костенка-Плюща, на четвертому місці - Блок Литвина.

    На виборах міського голови Рівного переміг чинний мер Віктор Чайка.

    Київщина

    Станом на вчорашній ранок після опрацювання 45% протоколів лідерство на виборах до Київської обласної ради впевнено тримав Блок Юлії Тимошенко - 36% голосів виборців. Соціалістична партія набирала 8,97%, блок "Наша Україна" - 8,88%, Партія регіонів - 5,36% (а отже, депутатом обласної ради стане і Галина Горбаль, більше відома як співачка Галліна, яку її чоловік-банкір Василь Горбаль "зробив" другим номером у списку ПР до облради, сам балотуючись першим - до Київради), Народний блок Литвина - 4,29%, УНБ Костенка і Плюща - 3,63%.

    Перемогу на виборах міського голови Ірпеня, за даними протоколів із "мокрими" печатками, здобула молода Мирослава Свистович, яка затято боролася з режимом Кучми і продовжує боротися з численними проявами "кучмізму" на Київщині й за нинішньої влади. Саме через те що Мирослава є дуже незручною переможницею, ірпінці мають усі шанси прийти на виборчі дільниці вдруге: нинішній голова Ірпеня Володимир Скаржинський та його соратники дуже стараються, щоб вибори визнали недійсними, повідомляє сайт "Майдан".

    Київ

    У столиці підрахунок голосів іде надзвичайно повільно, тому вчора по обіді було опрацьовано всього лише близько 40% бюлетенів. На виборах до Київради лідирує Блок Тимошенко, набираючи близько 25% голосів, на другому місці - Блок Леоніда Черновецького - 12,31%, третю позицію посідає "Наша Україна" - 9,13%. Наступними йдуть блок "Пора"-ПРП - 8,8%; Партія регіонів - 5,46%; виборчий блок "Громадський актив Києва" - 4,19%; Соцпартія - 3,96% та Народний блок Литвина - 3,64%.

            "Україна Молода "

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.