• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Українські лікарі надали допомогу жителям Лівану

    Опубликовано: 2006-03-31 15:50:00

    Днями до українських військових медиків, особовий склад якого завершує виконання миротворчої місії у складі Тимчасових сил ООН у Лівані, звернулась місцева сім’я з населеного пункту Ель-Ізія, розташованого неподалік позиції батальйону.

    Мати шестирічного хлопчика просила надати медичну допомогу своєму синові, який розбив голову. Враховуючи реальну небезпеку для здоров’я дитини та виконуючи свій лікарський обов’язок, начальник медичної служби батальйону майор Ярослав Било негайно провів кваліфіковану хірургічну операцію. Дякуючи українському офіцеру, тепер здоров’я маленького ліванця у безпеці.

    Варто додати, що більшість майна українського батальйону вже завантажено у контейнери та опломбовано, діяльність медичної частини Укрінжбату практично згорнуто і місію 3 окремого інженерного батальйону офіційно завершено. Але попри все, українські військовослужбовці ще продовжують допомагати місцевим жителям.

    Довідково. Починаючи з 2000 року, українські медики надали медичну допомогу більш ніж 10 тисячам жителям Лівану.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.