• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Українські та в'єтнамські військові провели переговори у Вінниці

    Опубликовано: 2006-03-31 15:53:00

    Сьогодні, 31 березня, в рамках візиту в Україну в’єтнамської військової делегації у Вінниці відбулася зустріч з командувачем Повітряних Сил ЗС України генерал-полковника Анатолія Торопчина з Головнокомандувачем Протиповітряної оборони та Військово-Повітряних Сил В’єтнамської Народної Армії генерал-лейтенантом Нгуеном Ван Тханом.

    В ході зустрічі генерал-полковник Анатолій Торопчин та генерал-лейтенант Нгуен Ван Тхан обговорили стан та перспективи двостороннього військового та військово-технічного співробітництва. Зокрема, шляхи поглиблення співпраці в галузі підготовки фахівців для потреб Протиповітряної оборони та Військово-Повітряних Сил В’єтнамської Народної Армії, їх матеріально-технічного забезпечення необхідним устаткуванням та запасними частинами до авіаційної техніки.

    Завтра, 1 квітня, представники в’єтнамської військової делегації прибудуть до Києва. Тут запланована зустріч начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України генерал-полковника Сергія Кириченка з генерал-лейтенантом Нгуеном Ван Тханом.

    Цього ж дня в’єтнамські військові відвідають у Василькові, що на Київщині, розташування окремої авіаційної винищувальної бригади та Об’єднаного навчального центру Повітряних Сил ЗС України. Зокрема, іноземні гості зустрінуться з керівним складом військових частин, ознайомляться з їх історією та сучасністю. А у Об’єднаному навчальному центрі дізнаються про систему підготовки молодших командирів та кваліфікованих спеціалістів, ознайомляться з організацією навчального процесу та матеріально-технічною базою центру.

    Візит представників в’єтнамської військової делегації триватиме до 3 квітня.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.