• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • З моменту запуску послуги бронювання через портал Дія більше 34 тисяч працівників були заброньовані

    Опубликовано: 2024-07-23 14:00:29

    З моменту запуску послуги бронювання через портал "Дія" більше 34 тисяч працівників були заброньовані керівниками українських підприємств. Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

    “Цифровізація бронювання була однією з найважливіших потреб бізнесу. Від початку роботи цього сервісу на порталі "Дія" вже майже тиждень, і за цей час керівники підприємств забронювали понад 34 тисячі працівників,” – зазначив Федоров.

    Федоров підкреслив, що послуга працює швидко і прозоро, обробляючи заявки протягом години. Компанії подають заявки на бронювання співробітників та отримують відповіді по кожному окремо, без паперової бюрократії.

    7 червня уряд ухвалив постанову про цифровізацію процесу бронювання. Це рішення значно зменшує корупційні ризики під час бронювання співробітників критично важливих підприємств та мінімізує людський фактор у цьому процесі.

    18 липня на порталі "Дія" запрацював сервіс електронного бронювання військовозобов'язаних, призначений для керівників критично важливих підприємств та підприємств, що забезпечують потреби Сил оборони. Ця процедура включає подання списків на бронювання через портал та підтвердження заяви електронним підписом.

    Система автоматично перевіряє працевлаштування та дані в реєстрі "Оберіг". Після позитивного рішення військовозобов'язаний автоматично переводиться на спеціальний військовий облік, а інформація про бронювання з'являється в застосунку "Резерв+". Витяг про бронювання можна завантажити з порталу або отримати у паперовому вигляді.

    Цей новий підхід значно спрощує процедуру бронювання та забезпечує швидке і надійне виконання всіх необхідних операцій. Цифровізація процесу дозволяє уникнути зайвих паперових процедур і суттєво економить час, забезпечуючи ефективність та прозорість.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.