• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Румунський FintechOS залучив 60 мільйонів доларів для розвитку банківських інновацій

    Опубликовано: 2024-05-31 18:00:21

    Стартап з Румунії "FintechOS", який спеціалізується на розробці інструментів для модернізації банківських та страхових компаній, успішно залучив інвестиції на суму 60 мільйонів доларів. Про це повідомляє портал TechCrunch.

    Засновник та генеральний директор компанії Тео Блідарус відзначив, що це фінансування дозволить стартапу активно розширювати свою міжнародну присутність. Він також підкреслив, що FintechOS здатний забезпечити до 95% цифрових трансформацій без значних операційних ризиків, що дає змогу консультантам та підприємцям самостійно впроваджувати нові фінансові продукти та послуги.

    Компанія FintechOS відома своїм великим портфелем продуктів, який охоплює усі аспекти фінансових послуг: від депозитів і кредитування до іпотеки та страхування капіталу. Серед ключових клієнтів стартапу вже є такі великі гравці, як Société Générale, Admiral, Benenden Health, Avant Money і Vibrant Credit Union, які використовують його рішення в США, Великобританії, континентальній Європі та азійсько-тихоокеанському регіоні.

    Зазначається, що "FintechOS" активно співпрацює з великими банками та страховими компаніями, допомагаючи їм адаптуватися до вимог швидко змінюючогося фінансового ринку. За допомогою інноваційних рішень вони можуть ефективніше конкурувати і задовольняти потреби сучасних клієнтів.

    Зокрема, інвестиції в розмірі 60 мільйонів доларів підкріплюють стратегію FintechOS з експансії на нові ринки та розвитку нових технологічних рішень, що дозволяють банкам і страховикам ефективно впроваджувати інновації та підвищувати конкурентоспроможність.

    Румунський стартап продовжує залучати увагу інвесторів своїми передовими технологіями та потенціалом для змін у фінансовому секторі, що робить його одним із ключових гравців у світі цифрових інновацій у фінансовій сфері.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.