• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Укрпошта випустила поштові марки та конверти «Азов. 10 років. Вільні обирають боротьбу»

    Опубликовано: 2024-05-24 12:00:06

    23 травня АТ "Укрпошта" випустила поштові марки та конверти "Азов. 10 років. Вільні обирають боротьбу", присвячені 10-й річниці бригади "Азов". Цей випуск є частиною проекту "Власна марка" і має особливе значення для України.

    Як повідомляє пресслужба "Укрпошти", тираж поштового набору складає 900 примірників. Цей випуск привертає увагу до кількості бійців бригади, які вже понад два роки перебувають у ворожому полоні.

    Церемонію спецпогашення марок супроводжувала участь легендарних бійців "Азову": підполковника Святослава Паламара "Калина", молодшого лейтенанта Петра Садовʼяка "Гросер" та майора Віталія Мурдзи "Мурзік". Особливо символічно, що погашення марок відбулося 23 травня — у День Героїв України.

    Після церемонії відбулася автограф-сесія з героями "Азову". Кожен, хто придбав марку або конверт, мав можливість отримати підпис відважних захисників України, що додало події ще більшої вагомості та емоційної значущості.

    Майор 12-ої бригади спеціального призначення "Азов" НГУ Святослав Паламар "Калина" наголосив на важливості цієї марки як символу героїчної боротьби українських військових. Він підкреслив, що ця марка буде нагадувати всім українцям про важкі випробування, з якими довелося стикатися бійцям протягом 10 років.

    "Я хочу, щоб ця марка була символом оборони наших хлопців та наших дівчат. Щоб вона нагадувала про те, з якими важкими випробуваннями нам довелося стикатися протягом цих 10 років. Ми стояли, стоїмо та будемо стояти на захисті Української держави, територіальної цілісності та суверенітету України," - зазначив Паламар.

    Цей випуск поштових марок не лише вшановує відважних бійців "Азову", але й служить потужним нагадуванням про незламний дух українського народу в боротьбі за незалежність та суверенітет своєї країни.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.