• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 99 полеглих захисників повернули до України

    Опубликовано: 2024-04-15 13:00:12

    У п'ятницю, 12 квітня, здійснили успішну репатріацію тіл ще 99 полеглих захисників на територію, контрольовану Україною. Про це повідомили з Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими.

    Відбувся черговий захід з репатріації, під час якого до України повернули тіла загиблих військових. Зокрема, репатрійовано 77 тіл оборонців, які брали участь у бойових діях на Донецькому напрямку, 20 воїнів із Запорізького напрямку та двох захисників із Харківського напрямку.

    Цей успішний захід став можливим завдяки спільним зусиллям Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими разом із Об’єднаним центром при Службі безпеки України, Міністерством внутрішніх справ, Збройними Силами України, Державною службою з надзвичайних ситуацій та іншими структурами сектору безпеки та оборони.

    Координаційний штаб також подякував Міжнародному комітету Червоного Хреста за допомогу у поверненні тіл загиблих захисників.

    Зараз Збройні Сили України забезпечують перевезення репатрійованих тіл та останків до визначених державних спеціалізованих установ для передачі представникам правоохоронних органів та судово-медичним експертам для ідентифікації загиблих. Після цього тіла воїнів будуть передані рідним для проведення поховання.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.