• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Збір коаліції дронів для України наближається до 500 мільйонів євро

    Опубликовано: 2024-04-25 09:00:55

    Коаліція дронів, заснована Латвією, наближається до позначки у 500 мільйонів євро на закупівлю безпілотників для Збройних Сил України. Про це повідомив міністр оборони Латвії Андріс Спрудс у своєму Twitter.

    "Майже 500 мільйонів євро – стільки вже зібрала коаліція безпілотників, заснована Латвією", - зазначив він.

    За його словами, Данія та Нідерланди вже оголосили про спільні закупівлі дронів на 400 мільйонів євро. Крім цього, Канада вкладає 70 мільйонів євро, Литва – 3 мільйони, а Латвія – не менше 10 мільйонів.

    "Це лише початок. Ведуться активні переговори з іншими країнами, які входять до коаліції безпілотників", - додав міністр.

    Такі інвестиції стають важливим кроком для зміцнення обороноздатності України, особливо в умовах загострення ситуації на сході країни та російської агресії.

    Українська сторона висловила вдячність країнам-партнерам за підтримку та відзначила, що це спільний успіх, який демонструє міцність і єдність міжнародного співтовариства в підтримці суверенітету та територіальної цілісності України.

    Збір коаліцією такої значної суми свідчить про високий рівень зацікавленості та підтримки української армії з боку світової спільноти, що є важливим фактором у підтримці безпеки та стабільності в регіоні.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.