• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Dell звільнила 13 тисяч працівників за рік

    Опубликовано: 2024-03-29 13:00:17

    Американська компанія Dell Technologies за останній фінансовий рік зменшила свій штат на 13 тисяч працівників, що є значним скороченням, ніж те, що спочатку планувалося. Про це повідомляє Bloomberg.

    На даний момент у компанії працює приблизно 120 тисяч осіб по всьому світу. У керівництва Dell зазначили, що працюють над розвитком можливостей для своїх працівників і прагнуть залучити, розвинути та утримати таланти.

    Однією з основних причин звільнень є нестабільні продажі персональних комп’ютерів. За словами аналітика Джина Хо, такий крок дозволить компанії отримати обмежений ризик, а зростання продажів комп'ютерів або інфраструктури, не пов'язаної зі штучним інтелектом, може приносити більші прибутки.

    Також варто відзначити, що Dell славиться своїм бізнесом у сфері персональних комп’ютерів і минулого року привернула увагу інвесторів завдяки підвищеному інтересу до її потужних серверів, які необхідні для виконання завдань з штучного інтелекту.

    Зазначимо, що дані про фінансовий стан компанії поки що не надзвичайно втішні, проте кроки, які Dell здійснює для оптимізації бізнесу, можуть виявитися стратегічними для майбутнього розвитку.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.