• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Досягти успіху у віртуальному та реальному світах: історія Moneylead

    Опубликовано: 2024-03-19 22:05:38

    Геймери по всьому світу вже неодноразово довели, що віртуальний успіх можна конвертувати в успіх реальний. Кіберспортсмени виграють десятки мільйонів доларів на турнірах, їх запрошують на інтерв'ю та підписують рекламні контракти.

     

    Але не тільки гравці мають можливість заробляти на улюбленій справі. Відомий український колекціонер скінів Moneylead увійшов до топ-5 світових гравців за рівнем та колекцією скінів у популярних іграх Dota 2 та CS:GO. Його історія показує, що досягати успіху можна не лише завдяки високим ігровим досягненням, а також стала мотивацією для інших геймерів пробувати нове та не боятися діяти.

    Культовий колекціонер

    Moneylead переконаний, що без щирої зацікавленості неможливо досягти справжнього успіху. Почавшись як просте захоплення, колекціонування згодом перетворилося на інвестування з високими ставками та виходом на лідируючі позиції. Але це далеко не єдиний успіх Moneylead.

     

    У профілі Moneylead https://steamcommunity.com/id/moneylead/ зібрано понад 200 тисяч предметів для різних ігор, а вкладення у скіни перевищили 100 тисяч доларів. Домогтися таких показників допомогла не тільки пристрасть до ігор, а й здатність стратегічно та нестандартно мислити, а також дисципліна та самовідданість.

     

    Як і традиційному колекціонуванні, тут важливо вміти оцінити рідкість і значимість ігрового предмета. Наприклад, зброя в CS:GO може відрізнятися за ступенем потертості та «розрізнення» початкового малюнка, що впливатиме на вартість предмета.

    Спільнота та персональний бренд

    Розвиваючи та примножуючи власну колекцію, Moneylead попутно займався розвитком Instagram-акаунту https://www.instagram.com/x.moneylead/. Сьогодні там уже понад 8 мільйонів підписників з різних куточків світу. Moneylead ділиться не лише своїм ігровим досвідом, а й моментами особистого життя. Йому вдалося створити справжнє співтовариство колег-геймерів. Пости Moneylead надихають нове покоління геймерів не кидати своє захоплення, а продовжувати розвиватись і підкорювати нові висоти.

     

    Сьогодня ігрова індустрія продовжує привертати все більше уваги і стає основою нових форм самовираження та бізнесу. Тому історія Moneylead доводить, що геймери можуть досягати неймовірних висот не тільки в іграх, а й у реальному світі.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.