• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вплив макіяжу на результати тренувань

    Опубликовано: 2024-01-10 08:32:43

    Макіяж - невід'ємна частина образу для багатьох дівчат, навіть у спортзалі. але мало хто замислюється про те, що це може вплинути на ефективність тренувань. експерти підтверджують, що макіяж може знижувати результативність фізичних занять.

    Статистика показує, що 55% жінок ніколи не використовують макіяж перед походом до спортзалу. в той час як 26% завжди вважають за краще бути нафарбованими перед тренуваннями. 8% зізналися, що вибирають макіяж залежно від ситуації, і тільки 1% носить макіяж зрідка.

    Серед тих, хто завжди приходить до залу з макіяжем, 38% заявили, що ніколи не виходять з дому без косметики. 29% використовують макіяж для підвищення впевненості в собі, 15% приховують проблеми зі шкірою, а 11% прагнуть привернути увагу чоловіків.

    64% жінок визнали, що усвідомлюють, що макіяж може знижувати результати тренувань. Лише третина жінок вважають, що косметика допомагає їм тренуватися більш інтенсивно, оскільки вони почуваються впевненіше.

    Як виявилося, ефект макіяжу на тренування може бути двоякий. з одного боку, він може бути пов'язаний з упевненістю в собі і підкресленням індивідуальних рис. з іншого боку, макіяж може знижувати інтенсивність тренувань, відволікаючи увагу від фізичної активності. важливо знайти баланс між підкресленням своєї краси і максимальною результативністю тренувань.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.