• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Як мати прекрасний вигляд без макіяжу: секрети природної краси

    Опубликовано: 2023-12-29 07:24:37

    Щоденна рутина макіяжу може бути стомлюючою, але ви можете мати приголомшливий вигляд, зберігаючи природність. Важливий крок - правильний догляд за віями. Застосовуйте сироватки та гелі для їхнього зміцнення, що додасть віям густоти та блиску. Крім того, фарбування вій у салоні раз на півроку зробить їх виразними, усуваючи необхідність у повсякденному використанні туші. Пам'ятайте про обережність під час використання щипчиків для підкручування й уникайте цієї процедури після нанесення туші.

    Брови, навіть без макіяжу, заслуговують на увагу. Підкреслюйте їх тінями для очей, олівцем або підсохлою тушшю. Регулярні походи до косметолога допоможуть зберегти форму брів і надати обличчю акуратності.

    Ідеальна шкіра для природного вигляду - це свіжість і відсутність дефектів. Чищення обличчя м'яким скрабом раз на тиждень допоможе позбутися блідості й темних кіл під очима. Використовуйте оливкову олію перед сном для боротьби з темними колами і надання погляду свіжості. Легкого рум'янцю можна досягти щоденним умиванням водою з лимонним соком.

    Не забувайте про захист від УФ-променів. Сонцезахисні окуляри - надійний аксесуар, який захистить вашу шкіру від негативного впливу сонця, навіть у холодну пору року.

    Ваші губи заслуговують на додаткове зволоження. Виберіть якісний бальзам і проводьте масаж із м'ятою для додавання об'єму. Легкий масаж вологою зубною щіткою або м'яким рушником допомагає поліпшити стан губ, а після нього нанесіть живильний крем або рослинну олію.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.